Ontdek de nieuwe 2022 Lyreco catalogus!

Lyreco_Kantoorartikelen_Schoolinkoop
Ontdek de nieuwe 2022 Lyreco catalogus!

Boordevol nieuwe producten om jouw werkdag met een glimlach te starten. Wat is er zo speciaal aan de nieuwe catalogus van Lyreco? Ze hebben niet alleen nieuwe producten maar Lyreco maakt het ook veel makkelijker om duurzame varianten te ontdekken, zo dragen we allemaal ons steentje bij. Lyreco voorziet je natuurlijk ook van de nodige dosis inspiratie en advies.

Wil je graag een papieren exemplaar ontvangen? Dat kan door de catalogus eenvoudig aan je bestelling toe te voegen bovenaan je winkelwagentje. Vul bestelreferentie 14.714.455 in bij “Product toevoegen via referentie”. Je ontvangt de nieuwe catalogus dan samen met je bestelde producten. Gemakkelijk toch? Je kan onze catalogus ook makkelijk online lezen.

Lyreco heeft de aanbesteding van kantoorartikelen gewonnen in 2017. Tot nu toe zijn er al honderden scholen die kantoorartikelen afnemen door middel van dit contract. Zij profiteren niet alleen van voordelige prijzen, maar ook goede voorwaarden! Doe jij nog niet mee aan dit collectief en wil jij weten of jouw school kan profiteren op het gebied van kantoorartikelen? Neem dan contact op met Schoolinkoop door te mailen naar info@dev.schoolinkoop.nl en wij helpen je graag verder!

Ben je aanbestedingsplichtig? Meld je hier dan tot 15 mei nog aan voor de nieuwe aanbesteding voor kantoorartikelen. Weet jij nog niet zeker of je mee wilt doen? Contacteer ons en Schoolinkoop helpt je graag bij je beslissing!

Bij vragen over deze catalogus of andere vragen met betrekking tot het kantoorartikelen contract met Lyreco kan je altijd terecht bij corporate accountmanager, Bob Barmentlo. Dit kan door te bellen naar +31 6 26 53 85 25 of te mailen naar bob.barmentlo@lyreco.com.