Kosten besparen door meer te printen. Hóe dan?

Printen_Onderwijs_Schoolinkoop
Kosten besparen door meer te printen. Hóe dan?

Het klinkt haast te mooi om waar te zijn en toch kan jouw school veel besparen door méér te printen. De vraag is hóe dan? Wij leggen dit graag voor je uit.

Veel uitgevers van lesmaterialen bieden lesmethodes vaker digitaal aan inclusief bijbehorende werkboekjes. Tegen betaling kun je papieren werkboekjes bijbestellen. Wij weten uit de praktijk dat dit vaak voorkomt. Een prima methode, alleen deze kosten kunnen voor jouw school enorm oplopen.

Slimmer gebruik maken van de kwaliteit van jouw multifunctionele printer
Met de Xerox printers van Veenman ben je zelf in staat eenvoudig werkboekjes te printen. Met dezelfde kwaliteit én voor veel minder geld. De kosten van een zelfgemaakte afdruk liggen namelijk veel lager dan het los inkopen van werkboekjes bij derden.

Eenvoud door One-Touch app
De printers van Xerox hebben de intelligentie om veel voorkomende taken in een separate app op het display te plaatsen. Door middel van één druk op de knop wordt het werkboekje geprint. Hiervoor hoef je geen lastige menu’s te doorlopen of moeilijke instellingen toe te passen. Veenman maakt voor jou bij installatie een one-touch app op het startscherm.

 Wat betekent dit voor jouw school:

  • Printers_Veenman_SchoolinkoopEenvoudig met één druk op de knop boekjes afdrukken en kopiëren: je krijgt een snelkeuzetoets op het startscherm van de printer.Ook wordt dit voor in jouw printerdriver ingesteld. Hoe dit eruitziet, ziet u op de afbeelding.
  • Snel inspelen op de behoefte van (individuele) leerlingen: je hoeft werkboekjes niet meer per set (van bijvoorbeeld 20 stuks) apart in te kopen. Vanaf nuprint je ze individueel in de gewenste aantallen.
  • Kosten besparen op werkboekjes: een werkboekje van 20 pagina’s kost bij uitgevers doorgaans €3,00. Wanneer je dit zelf print zijn de kosten maximaal€0,25 per boekje all-in. Dat is een besparing van 92%!