De winnende leverancier is Cloudwise!

Cloudwise_Schoolinkoop
De winnende leverancier is Cloudwise!

In 2021 heeft Schoolinkoop de collectieve Europese aanbesteding ICT-Hardware uitgevoerd. Deze is onlangs afgerond en Schoolinkoop kan eindelijk delen aan wie de aanbesteding gegund is. Het beoordelingsteam heeft alle offertes beoordeeld en de winnende leverancier is: Cloudwise!

Door het uitvoeren van een collectieve Europese aanbesteding zijn er niet alleen voordelige prijzen geboden, maar zijn er ook hoge kwaliteitseisen opgesteld.

Cloudwise heeft veel ervaring in het onderwijs en helpt scholen met moderne ICT-oplossingen. Naast het aanbieden van apparatuur bieden zij ook trainingen, support en een online leerplatform aan genaamd COOL.

In verband met het coronavirus zien we een forse toename in het gebruik van laptops in het onderwijs. Natuurlijk moeten deze producten ten alle tijden goed en snel werken voor zowel de leerlingen en de medewerkers op een school. Weet jij al welke devices er nodig zijn op jouw school? Het assortiment van Cloudwise bevat voor ieder wat wils.

Ben jij benieuwd wat Cloudwise en Schoolinkoop voor jouw school kunnen betekenen? Laat het ons weten door te mailen naar info@dev.schoolinkoop.nl en wij stellen graag een vrijblijvende prijsberekening op! Benieuwd naar andere collectieven die wij hebben uitgevoerd of aanbestedingen die nog op de planning staan voor dit jaar? Neem dan snel een kijkje op de website en meld je aan voor onze nieuwsbrief.