Schoonmaak in het schoolgebouw!

Vloeronderhoud_Schoolinkoop
Schoonmaak in het schoolgebouw!

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Dagelijks lopen er honderden leerlingen het schoolgebouw in en uit. Ook zijn er tientallen leerkrachten en medewerkers aanwezig in het gebouw. Zo worden er deurklinken, kranen, tafels en stoelen frequent door meerdere personen aangeraakt. Hoe zit het met de hygiëne, hoe zorg jij ervoor dat het schoolgebouw schoon is?

Bij het geven van kwalitatief onderwijs speelt de leeromgeving een grote rol. Daarom helpt Schoolinkoop je bij het vinden van een goed en betrouwbaar schoonmaakbedrijf. Zo creëren we een schone werk- en leeromgeving voor de leerlingen en de medewerkers. In april start Schoolinkoop een nieuwe Europese aanbesteding voor Schoonmaak. Dit houdt in dat jouw school zich nog tot vrijdag 15 april 2022 kan inschrijven voor dit collectief.

Inkoop en contractmanagement 

Het is moeilijk om de perfecte dienstverlener te vinden. Maar enkele punten zijn van cruciaal belang en mogen niet over het hoofd worden gezien. Wat Schoolinkoop betreft is het ontzettend belangrijk dat een schoonmaakdienstverlener de school ontzorgt. Je wilt zelf vooral zo min mogelijk bezig zijn het controleren van de schoonmaak. Het zou toch niet fijn zijn als je zelf het schoonmaakbedrijf moet aansturen? Goede communicatie is natuurlijk ook van belang. Kan iets niet worden schoongemaakt of heeft een andere taak plotseling een hogere prioriteit? Dit moet goed gecommuniceerd worden om misverstanden te voorkomen. Schoolinkoop zet alle eisen en wensen op een rijtje en zoekt samen met de deelnemende scholen de best passende dienstverlener(s). Dat is niet alles! Ook na het sluiten van het nieuwe contract staat Schoolinkoop voor je klaar als contractmanager gedurende de looptijd van de overeenkomst.

Informatiesessie over het schoonmaak collectief 

Wil jij meer weten over deze aanbesteding of over Schoolinkoop? Tijdens de informatiesessies kom je meer te weten over het aanbestedingsproces en de diensten van Schoolinkoop! Meld je nu nog aan voor één van deze sessies op de website:

  • Vrijdag 28 januari 14:00 – 15:00 uur
  • Dinsdag 22 februari 14:00 – 15:00 uur
  • Donderdag 18 maart 14:00 – 15:00 uur

Heb jij vragen over een dit collectief of wil je meer weten over Schoolinkoop? Stuur dan een mail naar info@dev.schoolinkoop.nl of bel naar +31 73 888 53 08. Schoolinkoop helpt je graag verder!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]