Lyreco & duurzaamheid

Lyreco & duurzaamheid


Onze jongeren zijn de toekomst.

Daarom is het zo belangrijk dat er in het onderwijs al vroeg aandacht wordt besteed aan duurzaamheid. Jouw school speelt hierin een grote rol in de ontwikkeling van die kennis. Alleen samen is het mogelijk om aan een duurzame toekomst te werken.

Wie zijn wij?
In 1926 begonnen als eenmanszaak, inmiddels een internationaal gevestigde organisatie in 42 landen en marktleider in Europa. En nog steeds een echt familiebedrijf. Jouw gespecialiseerde partner in duurzame kantoor- en werkplekoplossingen.

Wat doen we?
Wij bieden jouw school een volledig cradle to cradle schoonmaakconcept dat bijdraagt aan jouw duurzaamheidsdoelstellingen, een gezonde en hygiënische omgeving

Hoe gaan wij helpen?
Als specialist in duurzame schoonmaakoplossingen bieden wij jou per 1 januari het innovatieve assortiment Probio van Greenspeed aan. En ja, met dezelfde vertrouwde service die je van ons gewend bent. Voor 17.00 besteld, de volgende werkdag franco en CO2 neutraal geleverd.

Probio, het flesje “yakult” onder de schoonmaakmiddelen
De Probio-producten bestaan uit goedaardige micro-organismen van natuurlijke oorsprong. Deze bacteriën produceren enzymes die, zowel tijdens als na het reinigen, het microscopisch vuil afbreken in kleine stukjes. Zo kunnen de probiotica de kleine stukjes opnemen en verteren als voeding. Het resultaat: een microscopisch diepe reiniging en een langdurige absorptie van geurtjes.

De Probio-producten worden uiteraard verantwoord geproduceerd met groene energie. Ze zijn veilig in gebruik en bevatten geen gevarensymbolen (CLP-vrij). Volgens de Cradle to Cradle criteria behaalden de producten zelfs platinum, de hoogst mogelijke score, voor het onderdeel ‘gezonde materialen’. Als de micro-organismen na gebruik opnieuw in het milieu terechtkomen, dragen ze actief bij tot waterzuivering en het behoud van een natuurlijke microflora. Probiotica zijn dus niet alleen milieuvriendelijk, maar ook milieubevorderend.

Samen zoeken naar een duurzame oplossing voor jouw school? Ik help je met alle plezier verder.

Bob Barmentlo, Uw vaste Lyreco contactpersoon.

Tel: 06 26 53 85 25     E-mail: bob.barmentlo@lyreco.com