Najaarsactie knutselmateriaal Lyreco

Najaarsactie knutselmateriaal Lyreco

 Met het najaar in zicht en alle feesten die daarbij komen kijken, bent u wellicht al volop bezig met het voorbereiden van de thema’s die hierbij horen. Herfst, Sinterklaas en Kerstmis vormen elk jaar een belangrijk deel van het programma dat in de laatste maanden van het jaar op het schoolprogramma staat.

Om tegemoet te komen aan de vraag naar knutselmateriaal dat in de klas gebruikt kan worden, heeft Lyreco een scholencatalogus op maat voor u gemaakt die u zal inspireren en waarbij u kunt genieten van kortingen op tal van artikelen. Van decoraties tot kerstkaarten en winterse sneeuwpoppen is er voor elke leeftijdscategorie wat wils. Zo kan het schooljaar op een leuke manier afgesloten worden voor zowel de leerkrachten als de leerlingen.

Wilt u de scholencatalogus graag ontvangen? Neem dan contact op met Lyreco of Schoolinkoop!

Behalve knutselmateriaal vindt u bij Lyreco ook een ruim aanbod cateringproducten die binnen een schoolomgeving passen. Denk maar aan water en melk voor tijdens de pauze of koffie voor de lerarenkamer.

Tot slot zetten we graag Posca in de verf.

Deze unieke verfstiften kunnen op alle ondergronden gebruikt worden en zijn een absolute must have in ieder klaslokaal. Dankzij de handige vormgeving kunnen zowel de kleinsten als de grootsten mooie, artistieke werkjes maken met de Posca verfstiften zonder het hele lokaal te besmeuren. Een aanrader voor elke school die het knutseluurtje nog leuker wil maken.