Oplossingen voor aangepast onderwijs

Oplossingen voor aangepast onderwijs

Door corona heeft het onderwijs grote verandering moeten doorstaan. De klaslokalen zijn anders ingedeeld, leerlingen en studenten moesten veel online lessen volgen en zo zijn er nog veel meer gevolgen van de pandemie. Als school heb je echter maar één doel: het verzorgen van goede en veilige lessen.

Het onderwijs staat daarom voor nieuwe uitdagingen. Hoe zorg je er nou voor dat de lessen doorgaan op de gebruikelijke manier? Welke lessen kunnen in het schoolgebouw plaatsvinden en hoe pak je dat dan aan? Als een organisatie die al veel ervaring heeft met het bieden van efficiënte oplossingen voor onderwijsinstellingen en bedrijven, nodigt Lyreco jullie uit voor een webinar over oplossingen voor het onderwijs van tegenwoordig. Dit doen zij samen met hun gespecialiseerde partner BIS | econocom. 

Deze webinar vindt plaats op dinsdag 4 mei en duurt 60 minuten. Hier gaan zij het hebben over hoe je als school tegenwoordig nog traditioneel les kan geven aan leerlingen die fysiek en niet fysiek aanwezig zijn. Dit doen zij namelijk doormiddel van het gebruik van een innovatief systeem en een nieuw schoolbord. Bovendien kunnen er na de presentatie nog vragen worden gesteld tijdens de interactieve Q&A sessie. Ben jij ook benieuwd naar wat deze oplossing kan zijn? Registreer je dan nu door op de link te klikken!

Registreer nu