Plan jouw schoolreis nog vandaag!

Schoolreisjes
Plan jouw schoolreis nog vandaag!

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Het zonnetje schijnt en niet alleen de kinderen spelen buiten! Het is dé perfecte tijd om met jouw school op een schoolreisje te gaan. Dit hoeft niet alleen een reis binnen Nederland te zijn, dit kan natuurlijk ook in het buitenland. Let op! De telefoons van de busvervoerders blijven rinkelen en de beschikbaarheid wordt met de dag steeds schaarser. Wees dus op tijd en plan jouw schoolreis nog vandaag!

Schoolreisjes en nog veel meer!

De leerlingen en het personeel hebben de afgelopen jaren anders ervaren dan dat zij in het onderwijs gewend zijn. Denk aan online lessen, niet kunnen spelen met je vrienden en vriendinnetjes, het inhalen van achterstallig lessen en veel meer! Schoolreisjes zijn het ultieme geluk van kinderen op school. Niet alleen de leerlingen maar ook de docenten kijken altijd uit naar deze dagen! Om alles zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen is het belangrijk om te kiezen voor veilig en comfortabel vervoer en natuurlijk een reis naar de leukste locatie. Wil jij met jouw school naar een attractiepark zoals de Efteling, Walibi of Toverland? Of gaan jullie dieren bezoeken in het Koninklijke Burgers’ Zoo, het Dolfinarium of Apenheul? Ook kan er gekeken worden naar een culturele dagtocht naar het Vrijheidsmuseum, Spoorwegmuseum en natuurlijk het Rijksmuseum!

Schoolinkoop

Stel daarom de kinderen en de werknemers niet te leur en vraag vandaag nog een vrijblijvende prijsberekening op en Schoolinkoop gaat graag voor je aan de slag! Samen met JoJo Tours, Betuwe Express en Gebo Tours verzorgt Schoolinkoop busreizen voor onderwijsinstellingen in Nederland. Door middel van collectieve inkoop kan Schoolinkoop service garanderen met een goede prijs- en kwaliteitsverhouding! Zorg er dus voor dat je jouw schoolreis op tijd doorgeeft. Heb jij je jaarplanning al opgesteld? Wacht niet langer en boek jouw busvervoer!

Wil jij graag een busreis reserveren bij een van de busvervoerders? Laat het Schoolinkoop weten door hier het contactformulier in te vullen en wij helpen je graag bij het opstellen van een vrijblijvende prijsberekening!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]