Houd ongedierte buiten de deur!

Schoolinkoop
Houd ongedierte buiten de deur!

Ongedierte houdt ervan om bij jou op bezoek te komen! Ze knabbelen aan alles wat lekker is en wat voor scholen belangrijk is, zoals bedrading en meubels. Voor scholen is dit een grote NO GO! Onderwijsinstellingen moeten namelijk een prettige, veilige en gezonde locatie zijn voor leerlingen en werknemers. Dus houd ongedierte buiten de deur! Dit is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan. Hoe zorg jij ervoor dat jouw school geen overlast van ongedierte ervaart?

Bevindt jouw schoollocatie zich op een geliefde plek voor ongedierte of hebben gebouwen in de omgeving last van ongedierte? Zorg er dan voor dat je nu al start met ongediertepreventie voordat het te laat is! Ongedierte zoals mieren, vliegen, ratten of muizen kunnen namelijk voedsel besmetten en gezondheidsrisico’s veroorzaken. Vermijd ongedierte en zet bijvoorbeeld voldoende prullenbakken in en om het gebouw en houd ruimtes zoals de kantine, klaslokalen, opslag en technische ruimtes schoon en opgeruimd.

Professionele plaagdiermanagement

Om de hygiëne en veiligheid van de school te garanderen en om ongedierte op afstand te houden is het noodzakelijk om een professioneel ongediertebestrijdings- en hygiëneplan te gebruiken. Investeren in professionele ongediertebestrijding en -preventie kan de school veel kosten besparen! Jij hebt een professionele ongediertebestrijder nodig zoals Anticimex. Zij zijn in Nederland en wereldwijd doorgegroeid tot de nummer 1 op het gebied van slimme moderne plaagdierbeheersing.

Analyse

Schoolinkoop helpt je graag om ongediertepreventie of zelfs ongediertebestrijding uit te voeren! Om dit goed te kunnen doen is het nodig om een rapportage te maken van het gehele gebouw. Dit houdt in dat er een specialist bij jouw school langskomt en alle ruimtes analyseert. Alle kieren en gaten worden genoteerd en de mogelijkheden worden in kaart gebracht. Zo houd jij ongedierte buiten de deur!

Ben jij benieuwd wat Schoolinkoop voor jouw school kan betekenen op het gebied van ongediertebestrijding of zelfs een van de andere collectieven? Stuur een mail naar info@dev.schoolinkoop.nl of vul hier het contactformulier in en wij zorgen ervoor dat wij jou meenemen in de wereld van Schoolinkoop!