Van digitale schoolborden naar interactief en hybride lesgeven dankzij slimme touchscreens

cyberbeveiligingsrisico's_Touchscreen_Schoolinkoop_interactief leren
Van digitale schoolborden naar interactief en hybride lesgeven dankzij slimme touchscreens

Wij zien regelmatig dat klaslokalen nog zijn ingericht met oudere (digitale) schoolborden met behulp van beamers en beeldschermen. Helemaal niets mis mee, je loopt echter wel risico’s. Hoewel goedkoop in aanschaf, liggen extra kosten op de loer omdat dure lampen nu eenmaal vervangen moeten worden. Ook zorgt het touch-gedeelte van een digibord voor problemen als de beamer niet optimaal staat afgesteld. Dit soort schoolborden worden niet meer gefabriceerd. Als er onverwacht gebreken optreden, is reparatie lang niet altijd mogelijk of brengt dat hoge kosten met zich mee. Reden genoeg om je eens te informeren over de nieuwe oplossingen op dit gebied.

Groei mee naar interactief en hybride lesgeven

Interactief en hybride lesgeven stimuleert de onderlinge samenwerking tussen leerlingen en ontwikkelt het talent van individuele leerlingen. De huidige slimme touchscreens voor het onderwijs met bijbehorende apps, tools en beheersoftware maken hybride lesgeven nog eenvoudiger. Ze bieden een hoge beeldkwaliteit, snelle reactiesnelheid en een natuurlijke schrijfervaring. En dat uiteraard tegen zo laag mogelijke kosten. Onze partner Veenman is onafhankelijk leverancier en adviseert je graag welk touchscreen het beste bij jouw school past.

De voordelen op een rij:  

  • Je kunt interactief en hybride lesgeven: het stimuleert de onderlinge samenwerking tussen leerlingen en ontwikkelt het talent van individuele leerlingen
  • Hoge beeldkwaliteit, snelle reactiesnelheid en een natuurlijke schrijfervaring
  • Optimaal geschikt voor hybride lesgeven
  • Het gebruik is zo intuïtief dat docenten er direct mee kunnen werken
  • Duurzaam in beheer en gebruik
  • Voor de beheerders (ICT) zijn alle schermen vanaf één plek te beheren
  • Lage investeringen, voordelig in gebruik en daarmee kostenbesparend

Ook benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op en laat je informeren over de mogelijkheden die de goede samenwerking tussen Schoolinkoop en Veenman te bieden heeft.