Beveiligd printen en scannen met Xerox. Een veilige combinatie voor jouw school

Beveiligd printen en scannen met Xerox. Een veilige combinatie voor jouw school

In de wereld van het “internet of things” is jouw printer onderdeel van het internet. Vanwege dat simpele feit kan jouw printer met steeds meer PC’s, smartphones en computers communiceren. Daarmee is de printer een integraal onderdeel van jouw werkprocessen binnen de school. Een goede zaak, want deze connectiviteit en communicatie tussen devices geeft leerkrachten en ondersteunend personeel meer flexibiliteit en mobiliteit dan ooit tevoren. Jij hebt software die virussen en malware op jouw computers onschadelijk maakt en indringers op jouw netwerk detecteert. Maar zijn printers ook opgenomen in jouw beveiligingsplan?

Goed nieuws voor jouw school

Met de Xerox (multifunctionele) printers van onze partner Veenman is beveiligd printen en scannen altijd gegarandeerd. Beveiliging is namelijk topprioriteit voor Xerox. De Xerox printers, software en SaaS-diensten beschikken over de hoogste beveiligingsniveaus tegen hack- en andere aanvallen. Hiervoor werkt Xerox samen met twee van de grootste wereldspelers op het gebied van security: McAfee en Cisco.

Xerox beveiliging in de dagelijkse praktijk

Elke Xerox printer met ConnectKey® technologie  gebruikt een unieke holistische, vierdelige benadering – voorkom, detecteer, beveilig, externe partnerships – die absolute beveiliging biedt voor alle systeemonderdelen en kwetsbaarheden. De communicatie tussen Xerox devices en SaaS-oplossingen, zoals bijvoorbeeld Xerox Workplace Cloud, vindt dan ook plaats op het hoogste beveiligingsniveau.

Your Xerox. Simply & secure connected by Veenman

De snelle transitie naar hybride lesgeven en het werken met cloud- en SaaS-oplossingen vraagt om een gedegen aanpak. Maar ook om een betrouwbare partner met een sterk merk, die zorgt voor optimale inrichting van jouw (print en scan) omgeving. Daarmee wordt beveiliging op het hoogste niveau gegarandeerd. De ervaren projectmanagers en specialisten van onze partner Veenman zorgen voor de juiste begeleiding en implementeren elke gekozen oplossing zodanig dat ook onbewuste datalekken door leerkrachten, ondersteunende medewerkers en leerlingen maximaal worden voorkomen.

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen?

Wil jij klaar zijn voor de toekomst en de beveiliging van jouw print- en scanomgeving binnen jouw school optimaal inrichten? Neem dan vrijblijvend contact op en laat je verder informeren over de unieke beveiligingskenmerken en mogelijkheden, door de goede samenwerking tussen Schoolinkoop en Veenman.