Veilig digitaal lesgeven en toetsen afnemen!

Schoolinkoop_Devices_Hardware
Veilig digitaal lesgeven en toetsen afnemen!

Door de technologische ontwikkelingen worden er steeds meer laptops en tablets gebruikt tijdens de lessen. Deze devices worden niet alleen gebruikt in de les zelf, maar ook om toetsen te maken. Daar kleeft helaas ook een nadeel aan: door de vele andere functies die de devices hebben, raken leerlingen sneller afgeleid. Daarnaast is het zeer eenvoudig om antwoorden online op te zoeken of om deze te bespreken met de klasgenoten in de chat. Wil jij dat jouw leerlingen niet afgeleid worden door andere sites of apps en dat ze hun aandacht bij de les houden? Dan is COOL Check iets voor jou! Met COOL Check kun jij namelijk veilig digitaal lesgeven en toetsen afnemen!

COOL Check
Met slechts één klik kan een leerkracht ervoor zorgen dat de devices van leerlingen in een afgeschermde omgeving werken. Door middel van deze tool kunnen leerlingen zich meer concentreren op gezamenlijke lesactiviteiten. Door COOL Check te vergrendelen op de devices van de leerlingen is het alleen mogelijk om apps, documenten en webpagina’s te openen die door de leerkracht zijn geselecteerd. Wil jij als leerkracht de voortgang van de groep en van een individuele leerling bekijken? Dat kan met de functie ‘Meekijken’!

Snel en gemakkelijk
Met COOL Check bespaar je tijd! De toetsen kunnen ruim van tevoren klaargezet worden in Google, Microsoft, Cito, Woots, Bookwidgets, RTTI Online, Test-Correct, Diataal of Bureau ICE. Ook is het mogelijk om quizes voor te bereiden in Gynzy, Snappet, Rekentuin en Kahoot. Zeg maar dag tegen het fysiek uitdelen en inleveren van toetsen. Doe dit nu allemaal met slechts één druk op de knop! Kies de datum van afname, kies de toets, deel de pincode van de toets met de klas en voilà!

Een aantal voordelen op een rijtje:

Eenvoudig – Weinig of geen ervaring met ICT? Elke leerkracht kan dit gebruiken

Veilig – Leerlingen kunnen geen andere sites of apps meer openen en daarom is spieken niet mogelijk.

Snel – Door de eenvoud van de tool, zet je toetsen snel klaar. Alles werkt direct!

Wil jij weten wat er allemaal mogelijk is met COOL Check? Klik dan snel op deze link en lees meer over de mogelijkheden van COOL Check. Of bekijk hier hoe scholen in het primair of voortgezet onderwijs COOL Check ervaren. Niet alleen COOL Check, maar ook laptops, tablets, computers en toebehoren zijn verkrijgbaar bij Cloudwise. Wil jij weten wat Schoolinkoop en Cloudwise voor jouw school kunnen betekenen? Stuur dan een mail naar info@dev.schoolinkoop.nl of neem contact op met Cloudwise door te mailen naar sales@cloudwise.nl. PS: vergeet niet te melden dat je komt via Schoolinkoop, want alleen dan kan jij profiteren van de gemaakte prijs- en kwaliteitsafspraken!