Een sterke inkooppositie met de aanbesteding voor kantoorartikelen!

Schoolinkoop collectieven - kantoorartikelen
Een sterke inkooppositie met de aanbesteding voor kantoorartikelen!

Waar wacht je nog op? Meld je nu nog aan voor de aanbesteding voor kantoorartikelen. Vele scholen hebben zich al aangesloten aan dit collectief! Wil jij ook profiteren van de sterke inkooppositie door middel van krachtenbundeling? Meld je dan vóór 15 mei aan voor de aanbesteding! Door aan te melden aan dit collectief zorg je ervoor dat je altijd een voorraad kwalitatieve kantoorartikelen in huis hebt!

Voordelen

Deelnemen aan deze aanbesteding heeft voor jouw school een aantal voordelen. Hieronder hebben wij ze voor je op een rijtje gezet:

  • Sterke inkooppositie door middel van krachtenbundeling
  • Versterking van de samenwerking in het onderwijs
  • Ontzorging in het inkoop- en aanbestedingsproces
  • Uitstekende condities en scherpe prijzen
  • Kwalitatief hoogwaardige producten en dienstverlening
  • Ontzorging in het contract- en leveranciersmanagement
  • Realisatie van duurzaamheidsdoelen 
Diensten van Schoolinkoop

Samen met scholen voert Schoolinkoop al 10 jaar professionele inkooptrajecten uit. Tijdens dit traject worden de scholen gevraagd om deel te nemen aan de werkgroep. De werkgroep geeft input voor de invulling van de aanbesteding. De werkgroep wordt ook betrokken bij de keuze van de leverancier: onder begeleiding van Schoolinkoop beoordelen zij de offertes. Vervolgens wordt de aanbesteding aan de winnende leverancier gegund. Hierna begeleidt Schoolinkoop de scholen tijden de implementatie om te borgen dat alles volgens de afspraken uit de aanbesteding verloopt.

Deelnemen

Ben jij geïnteresseerd in deze aanbesteding en wil jij je aanmelden? Doe dit door jouw gegevens achter te laten op deze pagina! Je wordt dan op dezelfde dag nog gecontacteerd om jouw deelname definitief te maken. Toch nog vragen over de aanbesteding, de werkwijze van Schoolinkoop of andere gerelateerde zaken? Laat het ons weten door te mailen naar info@dev.schoolinkoop.nl of door te bellen naar +31 73 888 53 08 en wij helpen je graag verder!