Altijd een voorraad kantoorartikelen in huis!

Altijd een voorraad kantoorartikelen in huis!

Nooit meer zonder pennen, potloden, nietjes, knutselspullen of wat voor kantoorartikelen dan ook! Vraag vandaag nog eenvoudig een vrijblijvende offerte aan voor het huidige contract met Lyreco en zorg ervoor dat je altijd een voorraad kantoorartikelen in huis hebt!

Aanbestedingsplichtig? Geen probleem, wij hebben ook aan jouw school gedacht. Schoolinkoop gaat dit jaar namelijk een aanbesteding voor kantoorartikelen en papier uitvoeren en jouw school kan zich hier nog voor aanmelden! Doe dit nog vóór 15 mei.

Lyreco

Ben jij op zoek naar een betrouwbare leverancier? Dan sta je bij Lyreco voor de goede deur. Een grote groep besturen en scholen schaffen via Schoolinkoop al kantoorartikelen aan bij deze leverancier. Zij hebben een kernassortiment waarin zij meer dan 1.100 producten aanbieden. Ben je opzoek naar een goedkope of juist een duurzame pen? Lyreco heeft het in huis en komt het de volgende dag bij je leveren! Ben je op zoek naar iets buiten dit kernassortiment? Laat het ons weten en wij helpen je graag verder.

Geïnteresseerd in de voordelen die jouw school kan ervaren met dit contract? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende prijsberekening aan en ontvang een proefaccount voor de webshop! Zo kan jij altijd en overal de prijzen van ons assortiment vergelijken met de prijzen die jij momenteel betaalt voor vergelijkbare producten.

Nieuwe aanbesteding

Het huidige kantoorartikelen contract eindigt in december 2022. Om de scholen die in 2016 mee hebben gedaan aan de aanbesteding te voorzien van een nieuw contract voeren wij de aanbesteding nogmaals uit. Ben jij aanbestdingsplcihtig? Meld je dan tot 15 mei nog aan voor de aanbesteding! Vele scholen en besturen zitten momenteel al in onze werkgroep. Dus wil jij ook inspraak hebben op de aanbestedingstukken, wacht dan niet langer en meld je zo snel mogelijk aan voor deze aanbesteding. Deelnemen kan door te mailen naar info@dev.schoolinkoop.nl.

Heb jij nog vragen over dit onderwerp? Laat het ons weten en wij helpen je graag verder.