Afvalverwerking en schoonmaak, mis de kans niet!

Aanbestedingen_collectieven_schoolinkoop
Afvalverwerking en schoonmaak, mis de kans niet!

Loopt het contract bij jouw huidige afvalverwerker of schoonmaakdienstverlener bijna af of zit je er nog voor een aantal jaren aan vast? Schoolinkoop helpt je graag! Dit jaar gaat Schoolinkoop de collectieve aanbestedingen voor schoonmaak en afvalverwerking uitvoeren en scholen kunnen zich daar nog tot en met 15 april voor aanmelden! Nog niet contractvrij? Geen probleem, wij houden daar rekening mee in onze aanbestedingen! Jouw school profiteert dan op een later moment van de prijzen en afspraken die we met de aanbesteding realiseren. Doe met ons mee en combineer jouw kennis en ervaring met die van andere scholen!

Afvalverwerking

De aanbesteding voor afvalverwerking heeft Schoolinkoop in 2019 al eens uitgevoerd. Door grote interesse in dit collectief heeft Schoolinkoop ervoor gekozen om een nieuwe aanbesteding te starten. Wil jij inspraak hebben in de aanbestedingsstukken? Doe dan mee aan de werkgroep! Niet aanbestedingsplichtig? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en vergelijk jouw kosten met die van het bestaande collectief voor afvalverwerking!

Schoonmaak

Wanneer is een ruimte nou echt schoon en wat spreek jij af met de leverancier? Moeten de medewerkers specifiek een aantal uren werken met een takenkaart of stel je bepaalde doelstellingen op? Het kan namelijk zo zijn dat klaslokalen al redelijk schoon zijn en dat de schoonmaker hier niet veel tijd voor nodig heeft. Deze tijd kan dan elders of op een later moment ingezet worden.

Schoonmaakdoelstellingen kunnen zijn:

  • Alle pullenbakken zijn geleegd;
  • Er ligt geen stof op de tafels, vensterbanken, kasten, etc;
  • De vloer is vlekkeloos en plakt niet.

Ben jij benieuwd naar wat Schoolinkoop voor jouw school kan betekenen op het gebied van afvalverwerking en schoonmaak? Contacteer Schoolinkoop dan door te mailen naar info@dev.schoolinkoop.nl of door te bellen naar +31 73 888 53 08! Tot 15 april kun jij je nog aanmelden voor deze collectieven!