Een schoolreis om niet te vergeten!

Busreis
Een schoolreis om niet te vergeten!

Na een lange periode waarin leerlingen de lessen hebben gevolgd aan de keukentafel en met mondkapjes in de lessen hebben gezeten, gaan we eindelijk weer terug naar het onderwijs zoals we dat gewend zijn. De leerlingen en medewerkers verdienen daarom een schoolreis die ze niet zullen vergeten! Natuurlijk helpt Schoolinkoop je graag bij het realiseren van deze reis.

Schoolreisjes binnen en buiten Nederland

Niet alleen Nederland heeft de regels omtrent Corona versoepeld, maar ook in andere landen in Europa hebben ze versoepelingen bekend gemaakt. Grijp daarom je kans en neem de leerlingen mee op een schoolreis die ze nooit zullen vergeten! Denk hierbij aan een meerdaagse reis naar Londen, Disneyland Parijs, de Ardennen, Barcelona of Berlijn! Vergeet natuurlijk ook niet de schoolreizen in Nederland naar het Koninklijke Burgers’ Zoo, de Efteling, musea en nog veel meer!

Met Schoolinkoop op reis

Schoolinkoop heeft op dit moment drie busvervoerpartners. Dit zijn JoJo Tours, Gebo Tours en Betuwe Express. Ieder van deze vervoerders is gespecialiseerd in het uitvoeren van schoolreizen, groepsreizen en meerdaagse reizen. Door de gunstige prijzen die voortgekomen zijn uit de afspraken met de leveranciers kan ook jouw school voordelig op een avontuurlijke reis! De afspraken met de vervoerders zijn voortgekomen uit een collectieve aanbesteding voor scholen. Mee doen? Volg dan de volgende stappen:

  • Vraag gratis een prijsberekening aan bij Schoolinkoop
  • Vergelijk de kosten met een eerder gereden reis of met een offerte van een andere vervoerder
  • Indien je akkoord gaat met de prijsberekening ontvang je van Schoolinkoop een deelnameovereenkomst
  • Schoolinkoop koppelt je aan de beste vervoerder en voert het contractmanagement uit.
Deelnameovereenkomst

Indien een school akkoord gaat met de prijsberekening krijgt zij van Schoolinkoop een deelnameovereenkomst. Dit betekent niet dat alle toekomstige busreizen per definitie via Schoolinkoop uitgevoerd moeten worden. Wel bevestigt deze overeenkomst dat jouw school gedurende het contract een offerte kan opvragen bij de busvervoerders met de gunstige prijzen en voorwaarden van Schoolinkoop! Kortom, er is geen afnameverplichting.

Vraag eenvoudig een prijsberekening aan bij Tim Louwers door te mailen naar info@dev.schoolinkoop.nl of door te bellen naar +31 73 888 53 08. Wil jij meer informatie over dit collectief of over Schoolinkoop? Wij plannen graag een kennismakingsgesprek in!