Mis het niet en plan nu nog je busreizen!

Busvervoer_Schoolinkoop
Mis het niet en plan nu nog je busreizen!

[vc_row columns=”1″][vc_column][vc_column_text]

Een schoolreisje binnen of buiten Nederland? Schoolinkoop is van alle markten thuis! Schoolinkoop heeft in het afgelopen jaar een collectieve Europese aanbesteding voor busvervoer uitgevoerd. Deze aanbesteding is recent afgerond en daarom biedt Schoolinkoop een nieuw collectief aan met de busvervoerders die deze aanbesteding hebben gewonnen: JoJo Tours, Betuwe Express en Gebo Tours. Zij staan klaar om jouw school één of meerdere onvergetelijke dagen te bezorgen. Plan daarom nu nog je busreizen!

Sluit je nu nog aan voor het collectief van busvervoer! Deelname aan het collectief is vrijblijvend en zonder enkele afnameverplichtingen. Hierdoor kan jouw school vier jaar lang profiteren van de voordelige prijzen die ontstaan zijn uit de aanbesteding en dat er, indien nodig, ook reizen gepland kunnen worden bij andere touringcarbedrijven. Ook profiteren de deelnemende scholen van goede voorwaarden en afspraken, zoals:

  • Zeer gunstige annuleringsvoorwaarden;
  • Busvervoerder verzorgt de entreetickets (op verzoek);
  • Chauffeurs die specifiek gekozen zijn voor de doelgroep.
  • Chauffeurs die gestimuleerd worden om duurzamer te rijden. Dit gebeurt door meerdere apparaten die het rijgedrag van de chauffeur meten.
Meer dan alleen busreizen!

De busvervoerders regelen niet alleen het vervoer, maar zij helpen ook bij het opstellen van de dagplanning. Zij helpen scholen graag bij het opstellen van programma’s en geven professioneel advies. En moet jij last-minute nog vervoer regelen voor een schoolreis of groepsreis? Maak je geen zorgen! Als deelnemer van het collectief word je snel geholpen door de partners. Heb jij interesse in dit collectief en wil jij een vrijblijvende prijsberekening ontvangen? Neem dan gerust contact op met Schoolinkoop door te mailen naar info@dev.schoolinkoop.nl of door te bellen naar +31 73 888 53 08.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]