Stimuleer de jongere generatie en verbeter de toekomst!

Lespakketten
Stimuleer de jongere generatie en verbeter de toekomst!

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Ben jij al op de hoogte van klimaatdoelstellingen voor 2030? Nationaal en internationaal zijn ze druk bezig met het bespreken van wat wij in Nederland moeten en kunnen doen om de uitstoot van broeikasgassen te laten dalen. Einddoel: de opwarming van de aarde beperken tot 1,5 graden celsius. Iedereen in Nederland kan op dit gebied een steentje bijdragen. Denk aan het gebruik van duurzame producten, betere isolering, opwekken van energie, recyclen van producten en het scheiden van afval.

Vergeleken met andere landen doen we het in Nederland zo slecht nog niet. Toch kunnen we gezamenlijk meer ondernemen. Laten we onszelf uitdagen om niet alleen thuis, maar ook op kantoor en in de klaslokalen het afval goed te scheiden. Dit kan afzonderlijk worden ingezameld en beter worden gerecycled tot nieuwe producten.

Wil jij de leraren, werknemers en leerlingen stimuleren om bij te dragen aan deze doelen? Deelnemers aan het collectief voor afvalverwerking van Schoolinkoop kunnen hier een lespakket aanvragen bij Renewi! Deze pakketten zijn speciaal gemaakt voor het primair en het voorgezet onderwijs. Met deze pakketten worden leerlingen aangespoord om het afval in en buiten de school goed te scheiden.

Daarnaast helpt Schoolinkoop de scholen doormiddel van het inkopen van verschillende facilitaire producten en diensten, waarvan afvalverwerking er één is. Wil jij het afval beter gaan scheiden en zien wat dit doet met de kosten? Bekijk ons huidige contract met Renewi en vraag een vrijblijvende prijsberekening aan bij Schoolinkoop! Ben je aanbestedingsplichtig? Meld je dan aan voor onze nieuwe collectieve Europese aanbesteding van afvalverwerking!

Heb jij vragen over dit onderwerp? Contacteer Schoolinkoop door te mailen naar info@dev.schoolinkoop.nl of door te bellen naar 073 614 0010.

 

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]