Wil jij extra ruimte in jouw begroting?

Innovatieve printoplossingen - Schoolinkoop - server
Wil jij extra ruimte in jouw begroting?

Elk jaar wordt er een nieuwe begroting opgesteld. Dat heb jij ongetwijfeld ook gedaan of net afgerond. De meeste verwachte kosten zijn voor jou inzichtelijk. En toch zal jij ook weleens denken: “Waar valt nog winst te halen?”, “Waar kan ik nog schuiven met de kosten?” of “Is mijn huidige situatie nog wel de ideale situatie?” Wij hebben een idee waar jij misschien nog niet direct aan gedacht hebt. Onze partner Veenman is de winnaar van de Europese Aanbesteding “printers en multifunctionals”, die Schoolinkoop in de markt heeft gezet. Zij bieden (cloud)oplossingen om het werk voor jou eenvoudiger, efficiënter, veiliger en kostenbesparend te maken. Uit de trajecten in 2021 is gebleken dat over deze as veel winst te realiseren is.

Werkwijze
Door middel van een kort interview en vrijblijvende scan is Veenman samen met jou in staat jouw huidige print- en scansituatie eenvoudig in kaart te brengen. Ze kijken naar jouw huidige kosten en bepalen samen de gewenste situatie qua apparatuur, print- en scansoftware en hoeveelheid afdrukken. De centrale vraag is wat het beste bij jouw organisatie past en welke investering daarbij hoort. Wat betreft de investering: dat kan wel eens een positieve verrassing zijn! Meerdere scholen en stichtingen gingen jou al voor, waarbij regelmatig kostenbesparingen tot wel 40% gerealiseerd worden. En dat ook nog eens met een verbeterde invulling van jouw print- en scanomgeving. Hierdoor blijft er meer geld over voor het onderwijs. En dat is waar het om gaat!

Ook benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op en laat je informeren over de mogelijkheden en besparingen die jij kunt realiseren door de goede samenwerking tussen Schoolinkoop en Veenman BV.