Preventief ongedierte overlast voorkomen!

ongedierte
Preventief ongedierte overlast voorkomen!

Op scholen komen dagelijks veel mensen over de vloer en de gezondheid van iedere leerling moet natuurlijk gewaarborgd worden. Ook op het gebied van ongedierte loop je als school een risico. Dieren zoals muizen en ratten voelen zich namelijk thuis in een omgeving met eten en restafval. Scholen zijn daarom één van hun favoriete locaties. Wil jij overlast van ongedierte voorkomen in jouw school? Schakel dan een professionele ongediertebestrijder in!

Anticimex

Anticimex heeft de aanbesteding van ongediertebestrijding gewonnen in november 2021. Zij voeren periodieke locatie-bezoeken uit. Tijdens deze bezoeken zoekt de medewerker naar manieren en oplossingen om overlast door ongedierte voor te zijn. Toch last van ongedierte? Correctieve bestrijding pakt Anticimex ook voor je op. Ook als je gericht bent op een duurzame aanpak past dit collectief goed bij jouw situatie. Anticimex denkt graag met je mee en werkt conform IPM4.0, de norm voor effectieve, meetbare en milieubewuste ongediertebeheersing.

Prijsberekening

Ben jij geïnteresseerd in een prijsberekening van Anticimex? Plan dan nu nog een afspraak in en ze komen zo snel mogelijk bij je langs! Een medewerker kijkt naar de huidige situatie van de ruimtes in en om het gebouw. Anticimex stelt een rapportage samen gebaseerd op dit bezoek.

De rapportage bestaat uit:

  • Een nulmeting waarin alle risico’s in kaart worden gebracht;
    • Denk hierbij aan hygiëne, omgevingsfactoren, menselijke gedragingen etc.
  • Een risicomatrix op basis van de geconstateerde overlast en risico’s;
  • Aanbevelingen en te nemen maatregelen om de (eventuele) overlast sterk te doen afnemen en daarna onder controle te houden.

 

Ben jij geïnteresseerd in een prijsberekening of wil jij meer informatie ontvangen over dit collectief? Mail dan naar info@dev.schoolinkoop.nl of bel naar +31 73 888 53 08.