Wanneer kan die dure server nou eens weg?

Wanneer kan die dure server nou eens weg?

We gaan steeds meer in de cloud werken. Nagenoeg alle scholen werken tegenwoordig in Microsoft 365 en/of Google Workspace For Education. Ook veel andere applicaties zijn allemaal als clouddienst af te nemen. Tijd om de dure server met zijn hoge beheerlast de deur uit te doen!

“Ja maar, voor het printen en scannen hebben wij toch een server nodig?”

Tot voor kort was dit inderdaad noodzakelijk, maar wij zijn verheugd te kunnen melden dat dit verleden tijd is. Om een beveiligde printoplossing te realiseren of om te scannen naar mail- of clouddiensten voor bijvoorbeeld het afdrukken vanaf Chromebooks of iPads, is geen aparte server meer nodig.

Veenman is de winnaar van de Europese Aanbesteding ‘printers en multifunctionals’ die Schoolinkoop in de markt heeft gezet. Veenman biedt een Cloud print- en scanoplossing voor het onderwijs die volledig als SaaS (Software as a Service) wordt aangeboden. Voor het inrichten en beheer is geen server meer nodig.

Bijkomende voordelen zijn:
  • Een veilige print- en scanomgeving conform AVG
  • Eenvoudig printen vanaf mobiele devices zoals Chromebooks en iPads
  • Locatieonafhankelijk printen: je kunt op elke locatie jouw printopdracht vrijgeven
  • Scan eenvoudig naar OneDrive, MS Teams of Google Drive
  • Geen server meer nodig, volledig SaaS
  • Door onze collectieve inkoop een gegarandeerde verlaging van jouw print- en scankosten

 

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact op en laat je informeren over de mogelijkheden en besparingen die je kunt realiseren door de goede samenwerking tussen Schoolinkoop en Veenman.