Heb jij de planning al doorgegeven?

Heb jij de planning al doorgegeven?

Op welke dagen wordt het afval opgehaald? Voor het huishouden is dit vaak al duidelijk en gebeurt dit op vaste dagen. Op scholen kan dit anders zijn i.v.m. vakanties en dit kan soms resulteren in overbodige ledigingen of juist niet opgehaald afval! Daarom is het belangrijk om de jaarplanning van jouw school te bespreken met jouw afvalverwerker.

De kerstvakantie komt er aan! Heb jij jouw schoolkalander al besproken met jouw afvalverwerker? Onze partner, Renewi, bespreekt graag de jaarplanning met de scholen zodat er vanuit beiden kanten duidelijkheid is over de ophaalmomenten. Ook is het belangrijk om te delen wanneer er wegwerkzaamheden zullen plaatsvinden in jouw omgeving. Zo kunnen de chauffeurs hier rekening mee houden en komen zij niet voor verassingen te staan op de dag van de lediging. Wederzijds kan Renewi de scholen informeren op het moment dat er een ophaalmoment niet gehaald wordt. Op deze manier behouden en creëren we een goede dienstverlening.

Afvalverwerking collectief
Huidig contract
Samen met Renewi bieden wij het collectief voor afvalverwerking aan. Scheid jij je afval of wordt het als restafval opgehaald? Het maakt niet uit! Schoolinkoop heeft destijds het collectief zo ingericht dat alle afvalstromen gescheiden opgehaald kunnen worden. Zo kan de afvalverwerker zich aanpassen aan jouw situatie en behoeften.

Doe jij nog niet mee aan dit collectief en ben jij benieuwd of dit jouw school kan helpen? Of wil jij weten wat er verandert op het moment dat jouw school het afval gescheiden gaat inzamelen? Grijp je kans en meld je aan voor een vrijblijvende prijsberekening!

Nieuwe aanbesteding
Ben jij aanbestedingsplichtig voor afvalverwerking? Dan hebben wij goed nieuws! In 2022 gaat Schoolinkoop de aanbesteding van afvalverwerking nogmaals uitvoeren! Contacteer ons door te mailen naar info@dev.schoolinkoop.nl en wij nemen je mee in het aanbestedingsproces.