Ongediertebestrijding met Schoolinkoop

Ongediertebestrijding met Schoolinkoop

Schoolinkoop heeft er een nieuw collectief bij voor onderwijsinstellingen. Per 1 november 2021 zijn wij een samenwerking met Anticimex gestart om ongediertebestrijding collectief aan te bieden voor het onderwijs!

Anticimex is in de afgelopen jaren wereldwijd uitgegroeid tot de nummer 1 op het gebied van slimme moderne ongediertebestrijding. Ook voldoen zij aan de eisen voor een gezonde leefomgeving, omdat zij werken met preventie, nieuwe technologieën en duurzame oplossingen. Anticimex voldoet daarbij al aan de aankomende eisen voor deze branche, zoals het verbod op het gebruik van gif.

Om een veilige en schone leeromgeving te creëren, is het belangrijk om eens stil te staan bij de mogelijkheid dat ongedierte het pand binnen kan komen. Veel scholen zijn gevestigd in mooie oude panden. Helaas zijn uitgerekend dit de gebouwen waar ongedierte relatief vaak voorkomt. Op dit vlak kan Anticimex het onderwijs helpen door middel van effectieve en preventieve ongediertebestrijding.  Wist jij al dat het constant knagen van ratten en muizen aan kabels en muren kan leiden tot brandgevaar? Samen met Anitcimex wordt er gekeken naar maatregelen om te voorkomen dat je last krijgt van ongedierte op jouw school. Voorkomen is namelijk effectiever dan bestrijden.

Waar komt ongedierte het meest voor:
  • Kantine
  • Keuken
  • Sanitaire ruimtes
  • Voorraadruimtes
  • Afvalplaatsen

Ben jij geïnteresseerd in ons collectief voor ongediertebestrijding? Laat het ons weten door te klikken op de button op deze pagina en wij nemen contact met je op om je verder te informeren over dit contract!