Een kijkje in het aanbestedingsproces van Kantoorartikelen

Een kijkje in het aanbestedingsproces van Kantoorartikelen

[vc_row columns=”1″][vc_column][vc_column_text]

Ondanks de snelle digitalisering, horen pennen, potloden, papier, knutselspullen en nog veel meer les- en kantoormateriaal nog steeds bij de meest gebruikte producten op scholen. Hoe zorg jij ervoor dat deze te alle tijden beschikbaar zijn? Vaak kiezen we voor de voordeligste producten om zo de kosten te verlagen, maar dit kan ook tegenstrijdig werken. De goedkoopste pen gaat immers in de meeste gevallen helemaal niet zo lang mee.

Welk merk is dan het beste, hoe snel moeten de producten geleverd worden en wordt je bestelling ook duurzaam geleverd? Schoolinkoop helpt scholen bij het maken van deze keuzes. Schoolinkoop voert namelijk collectieve aanbestedingen uit voor onderwijsinstellingen en ontzorgt hen door het contract vervolgens te beheren. De scholen halen hier een aantal mooie voordelen uit:

Top 5 voordelen voor onze deelnemers:
  • Ontzorging in het inkoop/aanbestedingsproces
  • Uitstekende condities en scherpe prijzen
  • Sterke inkooppositie door krachtenbundeling
  • Ontzorging in het contractmanagement
  • Realiseren van duurzaamheidsdoelen
Het aanbestedingsproces

In het eerste kwartaal van 2022 start Schoolinkoop een nieuwe collectieve aanbesteding voor papier en kantoorartikelen. De eisen en wensen van de deelnemende scholen worden meegenomen in het aanbestedingsdocument om te zorgen dat we tot een oplossing komen die perfect bij de scholen aansluit. Als onderdeel van het collectief heb je een krachtige positie en kun je profiteren van optimaal volumevoordeel, zowel kwalitatief als prijstechnisch. De deelnemende scholen worden niet alleen om hun input gevraagd, maar kunnen ook meedoen in het beoordelingsteam. Vertegenwoordigers van de scholen beoordelen dan gezamenlijk de offertes om uiteindelijk bij de beste leverancier uit te komen!

Contractmanagement

Ook voert Schoolinkoop het contractmanagement uit na het afronden van de aanbesteding. Heb jij tijdens je contract vragen, opmerkingen en/of klachten? Dan kun je altijd bij Schoolinkoop terecht. Hierdoor kan jij je focussen op jouw taken binnen de school en zorgen wij dat alles goed verloopt met de leverancier.

Doe je nog niet mee met ons huidige collectief voor kantoorartikelen en ben jij aanbestedingplichtig op dit gebied? Mis deze kans dan niet om deel te nemen aan de nieuwe aanbesteding! Klik hier en meld je aan.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]