Een uitstapje met de school!

Een uitstapje met de school!

Een uitstapje naar het museum, een pretpark of de dierentuin hebben we allemaal moeten missen. Het afgelopen schooljaar zijn de meeste schoolreisjes geannuleerd in verband met het coronavirus. Door de ontwikkelingen van de laatste maanden en door de aangepaste maatregelen is er nu meer mogelijk en kunnen we er gelukkig weer op uit!

Schoolinkoop heeft in 2021 een Europese aanbesteding voor busvervoer uitgevoerd met een aantal scholen. Naar aanleiding van deze aanbesteding zijn we met drie vervoerders een samenwerking gestart: Betuwe Express, JoJo Tours en Gebo Tours. Onze nieuwe partners zijn specialisten op het gebied van dagtochten, meerdaagse reizen en schoolreizen. Ook helpen zij bij het plannen van de reizen er zorgen zij voor passend vervoer voor iedere reis.

De partners van Schoolinkoop zijn verspreid door heel Nederland, waardoor we landelijke dekking kunnen bieden. Gebaseerd op de locatie van jouw school/scholen wordt er één vervoerder uitgekozen. Hierdoor worden er minder lege kilometers afgelegd en ontstaan er kortere aanrijtijden. Naast deze maatregelen richten de partners zich ook op andere duurzaamheidsoplossingen. Daarnaast zijn er zeer gunstige wijzigings- en annuleringsvoorwaarden opgenomen in de contracten. Dus moet jij jouw reis last minute afzeggen? Geen probleem!

Sluit nu nog aan bij één van deze contracten! 

Wil jij dit schooljaar op reis en ben je benieuwd of het voor jouw school voordelig is om met één van onze partners op reis te gaan? Laat het ons weten en wij nemen contact met je op! Er wordt een casus voorgelegd bij de vervoerder om te peilen of het voordelig is om aan te sluiten bij ons collectief. Op basis van deze casus kun je de prijs en kwaliteit vergelijken met die van je huidige vervoerder.

Heb jij vragen over onze partners, het contract of wil je meer informatie ontvangen over dit onderwerp? Neem dan contact met ons door te mailen naar info@dev.schoolinkoop.nl op en wij helpen je graag!