Plan nu al de schoolreisjes van 2022/2023!

Schoolreisjes
Plan nu al de schoolreisjes van 2022/2023!

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Het is vast niet aan je voorbijgegaan. In de afgelopen maanden hebben de busvervoerders het zeer druk gehad met schoolreisjes, werkuitjes en nog veel meer. Een aantal scholen heeft de hoofdprijs moeten betalen voor hun schoolreisjes en voor sommige scholen was het niet eens meer mogelijk om überhaupt een dagje weg te gaan. Wees daarom niet te laat en plan nu al de schoolreisjes van 2022/2023!

Opgelet!

Nu het hoogseizoen achter de rug is zou je denken dat de busvervoerders een rustige periode ingaan. Maar dit is niet het geval! Wij krijgen van de vervoerders te horen dat de agenda voor de rest van 2022 al vol begint te raken. Wil jij dus nog een reis boeken voor het laatste kwartaal van 2022? Doe dit dan zo snel mogelijk om teleurstelling te voorkomen!

Profiteer van onze prijzen

Bij Schoolinkoop maken wij een prijsberekening op maat door een in het verleden gereden reis te vergelijken met de huidige prijs van onze vervoerder. Met de prijzen uit de collectieve aanbesteding komen veel scholen voordeliger uit met Schoolinkoop dan met de huidige vervoerders. Ben jij benieuwd of ook jouw school kan profiteren van deze afspraken? Contacteer Schoolinkoop door te bellen naar +31 73 888 5308 of door te mailen naar info@dev.schoolinkoop.nl.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]