De winnaars zijn bekend!

Ledigingsmiddelen-afvalbakken-afvalverwerking-Schoolinkoop
De winnaars zijn bekend!

Veel scholen hebben er mee te maken, afvalverwerking! Het is een ingewikkeld concept. Moet afval nou gescheiden worden bij de bron, moet dit gedaan worden door de afvalverwerker of is er een andere oplossing? En één van de belangrijkste aspecten: wat gaat dit dan kosten? Dit is de belangrijkste vraag die de afgelopen jaren rondgaat in het onderwijs. Schoolinkoop helpt je graag met het vinden van een passende oplossing voor jouw school! Dit doen wij samen met de winnaars van de aanbesteding voor afvalverwerking.

Aanbesteding

In 2019 heeft Schoolinkoop de collectieve aanbesteding voor afvalverwerking op de markt gezet. In de afgelopen jaren bleken er meer scholen geïnteresseerd te zijn in dit collectief en daarom heeft Schoolinkoop deze in 2022 nogmaals uitgevoerd. Dit keer in twee percelen!

De winnaars zijn…

Na het beoordelen van alle inschrijvingen zijn er twee winnende partijen uitgekomen:
Perceel een: Renewi
Perceel twee: Netwerk NV 

Zij zijn door het beoordelingsteam gekozen als de leveranciers met de beste prijs- en kwaliteitsverhoudingen.

Ben jij benieuwd naar het nieuwe contract en wil jij een prijsberekening op maat laten maken? Laat het Schoolinkoop weten door te bellen naar +31 73 888 5308 of door een mail te sturen naar info@dev.schoolinkoop.nl! Schoolinkoop informeert je graag over de mogelijkheden voor jouw school!