Tips voor een gezellige werkplek!

Werkplek_Schoolinkoop
Tips voor een gezellige werkplek!

Een kantooromgeving is niet langer alleen een werkplek, maar ook een ruimte waar collega’s samenkomen, ideeën uitwisselen en samenwerken. De Scandinavische traditie van ‘Fika’, afkomstig van het Zweedse werkwoord ‘fikapaus’, betekent een informele koffiepauze met collega’s. Het gaat niet enkel om koffie, maar om het delen van momenten en het stimuleren van sociale verbondenheid.

1. Fika: Verbindende koffiemomenten

Fika, afkomstig uit Zweden, biedt meer dan slechts koffie en lekkernijen. Het is een moment van samenzijn, waar werknemers even kunnen ontspannen, praten en ideeën uitwisselen. Deze informele koffiepauzes bevorderen teamgeest en verlagen stressniveaus. Lyreco’s koffie-experts staan klaar om jouw Fika-ervaring te optimaliseren!

2. Creëer sfeervolle ontmoetingsplekken

Ontwerp jouw kantoor als een warme en uitnodigende ruimte! Comfortabele zithoeken, trendy koffiehoeken en gezellige kantines kunnen een inspirerende omgeving creëren. Stap af van traditionele kantoormeubels en ontdek nieuw meubilair voor een gezellige werkomgeving.

3. Waardering voor jouw team

Het tonen van waardering voor het team is van onschatbare waarde. Verrassingen zoals persoonlijke berichten of kleine geschenken kunnen enorm motiveren. Erken en waardeer de inzet van jouw team met gepersonaliseerde geschenkideeën.

4. Comfortabel en gezellig werken

Een gezellige en comfortabele werkplek draagt bij aan het welzijn van werknemers. Door slim gebruik van kleuren, accessoires, planten en verlichting kun je een aangename sfeer creëren. Ontdek Lyreco’s aanbevelingen voor een ergonomische en gezellige werkomgeving.

Transformeer jouw kantooromgeving tot een plek waar werken én samenkomen hand in hand gaan. Creëer een ruimte waar iedereen graag verblijft, werkt en verbindt! Schoolinkoop en Lyreco staan klaar om besturen en scholen te ondersteunen bij de realisatie van deze omgeving. Interesse? Laat hieronder jouw gegevens achter en we nemen graag contact met je op!