Vandalisme in toiletruimtes: Schoolinkoop en Elis schieten te hulp

vandalisme_sanitaire producten_Schoolinkoop
Vandalisme in toiletruimtes: Schoolinkoop en Elis schieten te hulp

Vandalisme in toiletruimtes is een veelvoorkomend probleem op scholen, waarbij een effectieve aanpak en preventie van groot belang zijn. Schoolinkoop, een expert op het gebied van collectieve Europese aanbestedingen, heeft onlangs een aanbesteding voltooid om scholen te voorzien van kwalitatieve dispensers met aandacht voor vandalisme-bestendige oplossingen.

Elis heeft recentelijk de collectieve Europese aanbesteding voor sanitaire producten gewonnen, waarbij naast algemene kwaliteit ook aandacht was voor vandalisme-bestendige oplossingen. In een schoolomgeving is het cruciaal dat dispensers bestand zijn tegen agressief gedrag van leerlingen en studenten, en hierin excelleert Elis met haar hoogwaardige sanitaire producten die aan deze strenge eisen voldoen.

Elis blinkt niet alleen uit in kwaliteit en vandalisme-bestendigheid, maar biedt ook een uitstekende prijs-en-kwaliteitverhouding. Dit betekent dat scholen niet alleen profiteren van duurzame en hoogwaardige oplossingen, maar ook van een kosteneffectieve investering voor de lange termijn.

Duurzaamheid is een groeiende focus in het onderwijs, en de Phoenix Lijn van Elis biedt hier een uitstekende oplossing. Naast het scheiden van afval bij de bron, kunnen scholen duurzame dispensers in de toiletruimtes gebruiken om overmatig gebruik van zeep en handdoeken tegen te gaan. Elis heeft een sterke focus op duurzaamheid. De Phoenix Lijn bestaat bijvoorbeeld tot 96% uit gerecycled plastic. Deze lijn is niet alleen duurzaam, maar voldoet ook aan de kwaliteitseisen uit de aanbesteding, waardoor ze bestand zijn tegen vandalisme. Deze dispensers zijn ideaal voor een omgeving waar leerlingen en studenten mogelijk ruw met de producten omgaan.

Een indrukwekkend voorbeeld van de hufterproof eigenschappen van Elis-producten is hun aanwezigheid in het PSV-stadion. Deze dispensers van de Phoenix Lijn hebben zich bewezen als bestand tegen grootschalige evenementen, wat aantoont dat ze ook geschikt zijn voor scholen om vandalisme door studenten tegen te gaan.

Wil jij meer informatie over de producten en diensten van Elis en ben jij benieuwd wat zij voor jouw school kunnen betekenen? Klik dan op de onderstaande button en stuur een mail naar Schoolinkoop. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!