Torenhoge energiekosten en toch besparen? Wij maken het mogelijk!

Schoolinkoop_Veenman_printers_besparen
Torenhoge energiekosten en toch besparen? Wij maken het mogelijk!

Dat de enorme stijging van energiekosten een belangrijke oorzaak is van de ongekende inflatie is uiteraard bekend. Compensatie voor gestegen kosten is dan ook meer dan welkom. Met ons collectief voor printers gaan jouw netto printkosten gegarandeerd omlaag. We doen dat op twee manieren:

Energie besparen door zuinigere machines

Wij hebben in 2021 de printomgeving voor scholen Europees aanbesteed. Duurzaamheid was een belangrijk onderdeel van deze aanbesteding. Veenman, dochter van Xerox en leverancier van Xerox-apparatuur, heeft de aanbesteding overtuigend gewonnen. Door verschillende innovaties kun jij met nieuwe Xerox apparatuur tot wel 80% op energiekosten besparen. Met de huidige energieprijzen betekent dit al snel een besparing van ca. 10% op de operationele kosten van de machine.

Direct kosten besparen op uw printcontract

Door collectief aan te besteden hebben we bijzonder scherpe (prijs)condities bedongen. Condities die voor een enkele stichting met een gemiddelde grootte niet of nauwelijks haalbaar zijn. Goed nieuws: ook nieuwe deelnemers kunnen gebruik maken van deze speciale condities. Wij hebben het werk al gedaan, het kost jou dus verder geen tijd en jij kunt er direct jouw voordeel mee doen.

De besturen die deelnemen besparen gemiddeld 40% op hun printkosten! Ben jij ook benieuwd wat jij kunt besparen? Deelname aan het collectief is kosteloos en we maken het graag voor jou inzichtelijk. Ook als jouw huidige contract nog even doorloopt.

Besparen_Schoolinkoop