De deadline nadert! Sanitaire producten in 2023.

Deadline_sanitaire producten_Schoolinkoop
De deadline nadert! Sanitaire producten in 2023.

Belangrijk nieuws! Sinterklaas is uit het land en de kerstdagen komen eraan. Daar houdt het niet op. De deadline nadert, jij kan jouw school nog tot 31 december 2022 aanmelden voor de Europese aanbesteding voor sanitaire producten die Schoolinkoop in 2023 gaat uitvoeren!

Voorbereidingen

In het afgelopen jaar heeft Schoolinkoop niet stil gezeten. Ter voorbereiding op de collectieve aanbesteding voor sanitaire producten, zijn meerdere online informatiesessies georganiseerd en heeft Schoolinkoop een marktonderzoek verricht. Zo heeft Schoolinkoop meerdere marktpartijen gesproken over de huidige situatie in de wereld van sanitaire producten in het onderwijs. Daarnaast zullen de deelnemende scholen gecontacteerd worden met de vraag of zij deel willen nemen aan de werkgroep. De werkgroep zet samen met Schoolinkoop de puntjes op de i op de inhoud van de aanbesteding.

Dit is wat de werkgroep doet!

De werkgroep bestaat uit vertegenwoordigers van scholen die input geven voor de invulling van de aanbesteding. Daarnaast is de werkgroep, indien wenselijk, betrokken bij de keuze van de leverancier. De offertes worden onder begeleiding van Schoolinkoop door de werkgroep beoordeeld. Vervolgens wordt de aanbesteding aan de winnende leverancier gegund. Hierna begeleidt Schoolinkoop de scholen tijden de implementatie om te borgen dat alles volgens de afspraken uit de aanbesteding verloopt.

Een aantal belangrijke punten om niet te vergeten:

  • Deadline voor de inschrijving: 31-12-2022
  • Start aanbestedingsproces in het eerste kwartaal van 2023
  • Contractduur drie jaar met verlengingsmogelijkheden
  • Scholen kunnen deelnemen aan de werkgroep
  • Kwaliteitscriteria worden gezamenlijk opgesteld
  • Schoolinkoop voert gedurende het contract het contractmanagement uit
Waarom een aanbesteding voor sanitaire producten?

In 2017 heeft Schoolinkoop de collectieve Europese aanbesteding voor sanitaire producten uitgevoerd. Deze is destijds gewonnen door CWS. Meerdere besturen en scholen hebben hieraan deelgenomen en deze contracten eindigen in 2023. Om te garanderen dat deze locaties niet zonder kwalitatieve afspraken komen te zitten voert Schoolinkoop een nieuwe aanbesteding uit. Echter kan nu ook jouw bestuur deelnemen! Start jouw inschrijving door jouw gegevens achter te laten op deze pagina!

Heb jij interesse in de aanbesteding of heb jij vragen over dit onderwerp? Neem dan gerust contact op met Schoolinkoop door te mailen naar info@dev.schoolinkoop.nl of door te bellen naar +31 73 888 53 08.