Vereenvoudig het plannen van schoolreisjes met collectief busvervoer via Schoolinkoop

plannen schoolreisjes_Schoolinkoop
Vereenvoudig het plannen van schoolreisjes met collectief busvervoer via Schoolinkoop

Nu de scholen weer zijn geopend, is het tijd om alle activiteiten, waaronder de schoolreisjes, in te plannen. Het plannen van schoolreisjes is essentieel om goede prijs- en kwaliteitsafspraken te garanderen. Echter, het vinden van de juiste busvervoerder en het regelen van het vervoer kan een tijdrovende taak zijn. In dit artikel lees je meer over gerelateerde zaken bij het plannen van schoolreisjes!

Tijdsintensief

Het vinden van de juiste busvervoerder en het regelen van het vervoer kan veel tijd in beslag nemen. Medewerkers moeten mogelijk meerdere offertes opvragen, prijzen vergelijken en onderhandelen over de beste tarieven en voorwaarden. Daarnaast moeten de reisgegevens correct gecommuniceerd worden om misverstanden te voorkomen! Let daarom ook op dat de busvervoerder ingelicht moet worden indien er wijzigingen plaatsvinden binnen de school, zoals het aantal personen, de locatie en de start- en eindtijden.

Beperkte beschikbaarheid

Vooral tijdens drukke periodes, zoals rondom schoolvakanties, kunnen busvervoerders beperkt beschikbaar zijn. Dit kan leiden tot een gebrek aan beschikbare bussen op de gewenste data, waardoor het moeilijk wordt om het vervoer te regelen. Plan daarom jouw reizen zo vroeg mogelijk in om teleurstelling te voorkomen.

Kosten

Het budget voor schoolreisjes is vaak beperkt, dus medewerkers moeten rekening houden met de kosten van het busvervoer. Het kan een uitdaging zijn om een betaalbare optie te vinden die nog steeds aan de vereiste voldoet.

Busvervoer met Schoolinkoop

Schoolinkoop heeft al het voorbereidende werk gedaan om scholen te ontzorgen door middel van een collectieve Europese aanbesteding voor busvervoer. De geselecteerde vervoerders voldoen aan de hoge kwaliteitseisen die zijn opgesteld in de aanbesteding. Scholen die deelnemen aan het busvervoercollectief ontvangen offertes met prijzen die voortkomen uit deze aanbesteding. Hierdoor wordt het inkoopproces vereenvoudigd en krijgen scholen toegang tot voordelige tarieven.

Vrijblijvende prijsberekening

Wil jij een vrijblijvende prijsberekening ontvangen voor jouw school? Stuur de volgende informatie dan naar Schoolinkoop door te mailen naar info@dev.schoolinkoop.nl en ons team neemt z.s.m. contact met je op!

 

  • Datum van reis
  • Start locatie en starttijd
  • Eind locatie en eindtijd
  • Aantal passagiers
  • Contactpersoon

 

Heb jij vragen over het collectief of het proces tot deelname? Neem dan contact op met Schoolinkoop door te mailen naar  info@dev.schoolinkoop.nl of door te bellen naar 073 – 888 53 08!