Voorbereid het nieuwe schooljaar in!

Contractmanagement_schoolinkoop-voorbereid-nieuwe-schooljaar-in
Voorbereid het nieuwe schooljaar in!

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Het einde van het schooljaar is in zicht. Voor enkele scholen duurt het zelfs nog maar een paar dagen en dan mogen zij al de vakantie inluiden. Voor medewerkers is het einde van het schooljaar een van de DRUKSTE periodes in het jaar. Jij en jouw collega’s weten er alles vanaf, want in de laatste weken moet alles goed geregeld worden voor de sluiting én voor  de start na de zomervakantie. Gezamenlijk sluiten we het schooljaar van 2021-2022 af en gaan we voorbereid het nieuwe schooljaar in!

Even terugspoelen

Terugkijkend op het afgelopen schooljaar zijn er veel opvallende dingen gebeurd. Aan het begin van het schooljaar moesten de leerlingen, leraren en docenten zich nog houden aan enkele corona maatregelen. Gelukkig daalde de coronabesmettingen en mochten al deze maatregelen in 2022 weer de deur uit. EIN-DE-LIJK weer op een vertrouwde manier lesgeven en lessen volgen!

Alle deuren gingen weer open. Denk naast scholen ook aan musea, theaters, pretparken, dierentuinen en nog veel meer. Nederland werd groen op de coronakaart en dit betekende maar een ding: S C H O O L R E I S J E S!

Alle scholen hebben twee jaar lang stilgezeten en stonden te popelen om de leerlingen op pad te sturen. Echter ontstonden er hierdoor nieuwe tegenslagen! De aanvragen voor busreizen stroomden binnen, maar de vervoerders konden niet in alle gevallen de bussen leveren. Naast het aantal bussen, heeft corona er ook voor gezorgd dat de vervoerders een tekort hebben aan chauffeurs. Hierdoor zijn de prijzen hoger geworden en konden in enkele gevallen de schoolreisjes niet doorgaan op de geplande datum.

Schooljaar 2022 – 2023 voorbereid ingaan!

Het nieuwe schooljaar voorbereid ingaan doe je met Schoolinkoop! In het laatste kwartaal van 2022 staan er een aantal digitale informatiesessies op de agenda. Zo neemt Schoolinkoop je mee in de wereld van sanitaire producten, ongediertebestrijding, printers én digitale schoolborden. Dit doet Schoolinkoop natuurlijk niet alleen! Met de specialisten van Veenman en Anticimex word jij op de hoogte gesteld omtrent de laatste trends in het onderwijs! Wil jij deelnemen aan een van deze vrijblijvende informatiesessies? Vind hier alle informatiesessies en meld je aan door het formulier in te vullen!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]