Alles wordt duurder. Hoe creëer ik ruimte in mijn begroting?

Schoolinkoop-printkosten
Alles wordt duurder. Hoe creëer ik ruimte in mijn begroting?

Op dit moment speelt er veel in de wereld. Er is veel onzekerheid en schaarste en met een inflatie van zo’n 10% wordt alles een stuk duurder. Ongetwijfeld heeft jouw school niet ineens 10% meer te besteden. Dit betekent dat het zorgvuldig en slim inkopen van producten en diensten alle noodzakelijke aandacht verdient. Daarbij constateren wij ook, dat veel scholen al jaren geen gedegen aanbestedingstraject meer hebben doorlopen.

Niet zo gek dus, dat veel scholen door slimmer in te kopen nog flink kunnen besparen. Ook op printkosten? Ja! Dat durven wij volmondig te zeggen.

In 2021 hebben wij de printomgeving voor scholen Europees aanbesteed. Hieruit is Veenman naar voren gekomen als leverancier met de beste prijs-/kwaliteitsverhouding. Er zijn ondertussen al flink wat schoolbesturen aangehaakt. Besparingen tot 40% op printkosten zijn hierbij geen uitzondering.

Een nieuw schooljaar, een nieuwe start. Een mooi moment om jouw printkosten eens goed onder de loep te (laten) nemen. Benieuwd wat jij kunt besparen? Deelname aan het collectief is kosteloos en we maken graag een proefberekening voor je. Ook als jouw huidige contract nog niet expireert.