Kantoorartikelen in het onderwijs!

Kantoorartikelen voor het onderwijs-Schoolinkoop-onderwijs
Kantoorartikelen in het onderwijs!

Wat kan er écht niet missen bij de start van een nieuw schooljaar? Een voorraad kantoorartikelen natuurlijk! Ben jij al voorbereid en heb jij de pennen, het papier, de knutselspullen en alle andere kantoorbenodigdheden in huis? Met het Schoolinkoop collectief voor kantoorartikelen in het onderwijs heb jij binnen één dag de benodigde producten op school!

Altijd genoeg kantoorbenodigdheden op school!

Stel je voor, meerdere leerkrachten hebben in dezelfde week een knutseldag ingepland, maar er zijn niet genoeg spullen op voorraad. Ga jij dan naar de dichtstbijzijnde winkel of koop jij de producten bij een vaste leverancier? Kies voor het laatste en koop de kantoorbenodigdheden bij Lyreco! Plaats een bestelling voor 17:00 uur en Lyreco bezorgd jouw bestelling op de volgende werkdag! Zo zorg jij ervoor dat er aan het eind van de dag niet meerdere bonnetjes bij de administratie liggen die teruggestort moeten worden! Door de inkoop te centraliseren, kun je dit hele proces omzeilen. Bovendien kunnen jij en jouw collega’s jullie richten op andere werkzaamheden!

De voordelen op een rijtje

Naast het verlagen van de administratieve lasten heeft het inkopen van kantoorartikelen met het Schoolinkoop collectief nog meer voordelen. We hebben enkele voordelen voor je op een rijtje gezet:

  • Een besparing realiseren van ongeveer 25%; *
  • Een online portaal met de factuur- en bestelgegevens;
  • Een verzamelfactuur van alle bestellingen op locatieniveau en bestuursniveau;
  • Vervoer in eigen beheer, waardoor er minder lege kilometers gereden worden;
  • Schoolinkoop voert het contractmanagement uit.

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw school of wil jij meer te weten komen over Schoolinkoop en onze andere collectieven? Schoolinkoop gaat graag met je in gesprek! Dit doen wij door een korte kennismaking digitaal of bij jou op locatie. Neem hiervoor contact op met Tim Louwers, relatiebeheerder bij Schoolinkoop, door te mailen naar info@dev.schoolinkoop.nl of bel naar +31 6 28 54 74 75.

 

*De besparing is gebaseerd op de besparing die gerealiseerd is door de huidige deelnemers die momenteel meedoen aan dit collectief. Dit zijn meer dan 500 schoollocaties.