Wanneer mag die server nou eens weg?

Printers_Schoolinkoop
Wanneer mag die server nou eens weg?

We werken met elkaar steeds meer in de cloud. Ook de scholen. Microsoft 365 en Google Workspace For Education zijn in de onderwijsomgeving niet meer weg te denken. En als je applicatie niet als clouddienst is af te nemen, tel je simpelweg niet meer mee. Hoogste tijd dus om die dure server met zijn hoge beheers last, zowel in tijd als in geld, de deur uit te doen!

Makkelijker gezegd dan gedaan

Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan, als voor de printoplossing nog steeds een server noodzakelijk is. Waarom? Voor het afdrukken vanaf Chromebooks of iPads. Om een beveiligde printoplossing te realiseren. Of te scannen naar mail of clouddiensten. Tot voor kort was dat zo.

Gelukkig kan het anders!

De server de deur uit!

Wij hebben goed nieuws. Die ‘ouderwetse’ server kan nu echt de deur uit. Veenman heeft de Europese aanbesteding ‘printers en multifunctionals’ gewonnen, die wij in de markt hebben gezet. Zij bieden een cloudprint-oplossing voor het onderwijs die volledig als SaaS (Software as a Service) wordt aangeboden, waarbij een server overbodig is. En dat heeft veel voordelen:

  • Een veilige en print- en scanomgeving conform AVG
  • Eenvoudig printen vanaf mobiele devices, zoals Chromebooks en iPads
  • Locatieonafhankelijk printen: u kunt uw afdrukken op elke school binnen uw stichting ophalen
  • Scan eenvoudig en snel naar OneDrive, Teams of Google Drive
  • Geen (dure) server meer nodig, volledig SaaS
  • Flinke kostenbesparing t.o.v. jouw huidige situatie, doordat wij als collectief zeer scherp hebben ingekocht

 

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact op over de mogelijkheden. Wij hebben de onderhandelingen al voor je gedaan, je kunt kosteloos deelnemen.