CO₂-meters in het onderwijs, de tijd tikt!

CO₂-meters_onderwijs_Schoolinkoop
CO₂-meters in het onderwijs, de tijd tikt!

[vc_row columns=”1″][vc_column][vc_column_text]

We zitten momenteel in de winterperiode, ook wel bekend als de griepperiode. Deze maanden staan in het teken van snotterende en hoestende kinderen en collega’s. Dit resulteert in een grotere kans op het overbrengen van bepaalde bacteriën en meer ziekteverzuim op de werkvloer. De luchtkwaliteit in ruimtes speelt hierbij een grote rol. Ben jij al op de hoogte van de nieuwste regel omtrent luchtkwaliteit in het onderwijs? Vanaf juli 2023 zullen CO₂-meters in het onderwijs van cruciaal belang zijn!

Nieuwe verplichting in het onderwijs in 2023

Zijn CO₂-meters nog nieuw voor je? Kom dan snel op de hoogte van de nieuwe regels van De Rijksoverheid. De Rijksoverheid heeft namelijk besloten dat het vanaf juli 2023 voor scholen verplicht is om in alle lokalen een CO₂-meter te hebben hangen!

Start daarom met oriënteren en laat het monteren en plaatsen van de CO₂-meters plaatsvinden in de vakantieperiodes!

Webinar CO₂-meters: het belang van een goede luchtkwaliteit

In de afgelopen jaren is het belang van een goede luchtkwaliteit vergroot in de onderwijssector. Doormiddel van het behouden van een goede luchtkwaliteit probeert men het verspreiden van virussen te voorkomen. In het onderwijs doen enkele scholen de ramen open of hebben zij een ventilatiesysteem in het pand. Om te analyseren of deze methodes ook daadwerkelijk invloed hebben op de luchtkwaliteit is het belangrijk om CO₂-meters te plaatsen in alle ruimtes!

Schoolinkoop en Quantum Air willen jou en jouw collega’s helpen bij het vinden van alle correcte informatie rondom CO₂-meters. Daarom staan er online webinars op de agenda! Tijdens deze 30 minuten durende webinar neem je een duik in de wereld van CO₂-meters in het onderwijs. Gedurende de webinar is er ruimte om al je vragen te stellen aan de professional uit deze markt. De webinars staan ingepland op de volgende data:

  • Dinsdag 24 januari 2023 – van 14:00 tot 14:30 uur
  • Dinsdag 14 februari 2023 – van 14:00 tot 14:30 uur
  • Donderdag 16 februari 2023 – van 14:00 tot 14:30 uur

Inschrijven kan eenvoudig door jouw gegevens achter te laten op deze pagina en binnen 24 uur ontvang jij jouw Teams-link voor de webinar.

Vragen?

Heb jij vragen of opmerkingen over dit onderwerp? Neem dan gerust contact met ons op door een mail te sturen naar info@dev.schoolinkoop.nl of door te bellen naar +31 73 888 53 08.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]