De revolutionaire kracht van Android 13 en Google EDLA Certified touchscreens in het onderwijs

Android 13 en Google EDLA Certified_Schoolinkoop_Touchscreen
De revolutionaire kracht van Android 13 en Google EDLA Certified touchscreens in het onderwijs

In een wereld waar technologie de drijvende kracht is achter innovatie en vooruitgang, wordt het onderwijs niet overgeslagen. Met de nieuwste ontwikkeling op het gebied van touchscreens, de introductie van Android 13 en Google EDLA Certified, komt er een revolutie in het klaslokaal. Dit opwindende nieuwe tijdperk van onderwijs is gericht op naadloze integratie, efficiëntie en een verrijkte leerervaring.

Naadloze integratie van educatieve apps en tools

Met de Google EDLA-certificering beschikken de nieuwste touchscreens, waaronder de populaire Hisense Goboard en Clevertouch Impact LUX, over directe toegang tot een breed scala aan educatieve apps en tools binnen Google Workspace for Education. Denk daarbij aan essentiële apps zoals Google Drive voor bestandsbeheer, Google Meet voor virtuele samenkomsten, Google Play Store voor educatieve apps en toegang tot Google Classroom voor gestroomlijnde lesplanning en opdrachtbeheer. Met deze naadloze integraties kunnen docenten hun lessen en interactieve inhoud rechtstreeks delen met hun leerlingen, waardoor de betrokkenheid en samenwerking in het klaslokaal toenemen.

Efficiëntie in het onderwijsproces

Een van de meest opvallende kenmerken van de Hisense Goboard en Clevertouch Impact LUX is de mogelijkheid om de instellingen centraal te beheren met een gratis beheer module, bekend als MDM (Mobile Device Management). Dit stelt docenten en onderwijsinstellingen in staat om eenvoudig en efficiënt de inhoud en configuratie van de touchscreens te beheren, waardoor kostbare tijd wordt bespaard. Met deze krachtige MDM-functie kunnen docenten zich richten op wat het belangrijkst is: de educatieve ervaring van hun leerlingen.

Verrijken van de leerervaring met meeslepend geluid

Maar de innovatie houdt hier niet op. De Hisense Goboard gaat nog een stap verder en omarmt de nieuwste Dolby Atmos technologie, die zorgt voor een meeslepende geluidservaring in het klaslokaal. Het krachtige 90 watt 2.1 geluidssysteem, inclusief een subwoofer, verzekert dat elke student in de klas elk gesproken woord en elk geluidseffect helder en levendig hoort. Dit brengt de leerervaring naar een hoger niveau, waardoor de betrokkenheid en het begrip worden vergroot.

Leerrijke omgeving 

De impact van deze nieuwste innovaties in het onderwijs is verstrekkend. Met de naadloze integratie van Google Workspace for Education kunnen docenten moeiteloos digitale leermiddelen en interactieve activiteiten in hun lessen opnemen, waardoor ze aansluiten bij de digitale geletterdheid van hun leerlingen. De centrale beheermodule biedt niet alleen gemak en tijdsbesparing, maar ook een betere controle over de technologische omgeving van het klaslokaal. De Dolby Atmos-technologie op de Hisense Goboard tilt het luisteren naar een les naar een heel nieuw niveau, waardoor de leerlingen zich ondergedompeld voelen in een leerrijke omgeving.

Het onderwijs is altijd in beweging en technologie blijft het pad naar vooruitgang verlichten. Met Android 13 en Google EDLA Certified touchscreens, zoals de Hisense Goboard en Clevertouch Impact LUX, wordt de leerervaring getransformeerd en verrijkt. De toekomst van het onderwijs is vandaag begonnen, en het is ongetwijfeld helder, boeiend en vol mogelijkheden.

Wil jij meer informatie ontvangen over dit onderwerp? Klik dan hier voor meer informatie over de Clevertouch Impact LUX of contacteer ons door te mailen naar info@dev.schoolinkoop.nl of door te bellen naar +31 73 888 53 08.