Inschrijftermijn voor sanitair verlengd tot 31 januari!

Schoolinkoop-Sanitair- Sanitaire producten-toiletruimte
Inschrijftermijn voor sanitair verlengd tot 31 januari!

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

De kerstvakantie is achter de rug en de drukte kan weer beginnen! Wat staat er voor jouw school op de agenda in 2023?  Denk aan schoolreisjes, voorstellingen, ouderavonden en niet te vergeten de continue verbetering van interne processen, zoals het inkoopproces. Vooral dat laatste kan zeer complex zijn en neemt vaak veel tijd in beslag. Wil jij je inkoopproces verbeteren? Lees dan snel verder, want de inschrijftermijn voor sanitair is verlengd tot 31 januari!

Inkopen is óns vak!

Iedere organisatie is gespecialiseerd in haar eigen wereld. Daarom zeggen wij bij Schoolinkoop ‘Inkoop is óns vak!’. Willen jij en jouw collega’s zich ook focussen op jullie eigen vak en moet jij binnenkort nieuwe sanitaire producten inkopen voor jouw school? Doe dit samen met Schoolinkoop! In de afgelopen tien jaar heeft Schoolinkoop twaalf Europese aanbestedingen uitgevoerd en daar komt er in 2023 nog één bij, namelijk een aanbesteding voor sanitaire producten. Bij Schoolinkoop weten wij als geen ander hoeveel tijd en energie een aanbesteding vereist en met die reden staan wij jouw school graag te hulp! Inschrijven voor de aanbesteding kan nog tot 31 januari.

Deelnemen

Wil jij meer weten over deze aanbesteding? Neem contact op met Schoolinkoop door te mailen naar info@dev.schoolinkoop.nl of door te bellen naar +31 73 888 53 08. Direct aansluiten aan de aanbesteding? Start door jouw gegevens achter te laten op deze pagina en Schoolinkoop neemt contact met je op om jouw deelname af te ronden!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]