Kwalitatieve koffie en thee: een verfrissende start van het nieuwe schooljaar

kwalitatieve koffie_Schoolinkoop
Kwalitatieve koffie en thee: een verfrissende start van het nieuwe schooljaar

De zomervakantie is voorbij en de scholen hebben hun deuren weer geopend voor alle leerlingen en studenten. Het personeel is ook weer aan het werk gegaan en doet zijn uiterste best om de leerlingen kwalitatief onderwijs te bieden. Echter, ook zij hebben soms een pauze nodig, en daar hoort natuurlijk een bakje koffie bij!

Smaken verschillen: Ontdek de perfecte koffie en thee voor jouw school

Koffie is verkrijgbaar in verschillende vormen en maten, waardoor iedereen op de werkvloer zijn eigen voorkeur heeft. Ben jij een liefhebber van zwarte koffie, cappuccino, espresso of thee? Het is een uitdaging voor scholen om kwalitatieve koffie en thee in te kopen die bij al het personeel en mogelijk zelfs bij de bezoekers in de smaak valt. Ben je niet tevreden met de koffie en thee op jouw school of ben je benieuwd naar wat andere leveranciers te bieden hebben? Schoolinkoop helpt je graag bij deze zoektocht!

Ondersteuning bij het inkopen van koffie en thee: Lyreco Coffee Solutions en Schoolinkoop

Lyreco Coffee Solutions en Schoolinkoop willen scholen graag ondersteunen bij het maken van een keuze waar iedereen van kan genieten. Een deskundige koffiespecialist staat klaar om persoonlijk op locatie langs te komen en de wensen, eisen en locatie te bespreken voor eventuele aansluitingen.

Vind de ideale smaak voor jouw school

Na het gesprek ontvangt de school een vrijblijvende prijsberekening op maat. De prijzen zijn gebaseerd op de prijzen en afspraken die voortkomen uit het inkooptraject voor koffie. Bovendien bieden we de mogelijkheid om een proefperiode in te lassen om te beoordelen of de koffiesmaak bij iedereen in de smaak valt. Tijdens deze periode wordt er een koffie- en theemachine van Lyreco Coffee Solutions geplaatst. Gedurende maximaal 10 dagen kunnen de koffie en thee worden getest. Op basis van interne feedback kunnen de gebruikers dan beslissen of de smaak naar tevredenheid is.

Heb jij interesse in een bezoek van één van de koffiespecialisten of ben je nieuwsgierig naar wat Lyreco Coffee Solutions en Schoolinkoop voor jouw school kunnen betekenen? Neem contact op met Schoolinkoop door een e-mail te sturen naar info@dev.schoolinkoop.nl of vul het onderstaande formulier in. Het team neemt zo snel mogelijk contact met je op.