Schoolinkoop faciliteert collectieve Europese aanbesteding voor sanitaire producten

Sanitaire producten_Aanbesteding_ Schoolinkoop
Schoolinkoop faciliteert collectieve Europese aanbesteding voor sanitaire producten

Schoolinkoop heeft de afgelopen maanden hard gewerkt achter de schermen. In voorbereiding op de collectieve Europese aanbesteding voor sanitaire producten heeft Schoolinkoop zich ingezet om scholen te ondersteunen. Dit initiatief biedt diverse voordelen, waaronder gunstige prijs- en kwaliteitsafspraken. In dit artikel bespreken we de redenen om sanitaire producten via Schoolinkoop in te kopen en de status van de lopende aanbesteding.

Waarom sanitaire producten inkopen via Schoolinkoop?

In 2017 heeft Schoolinkoop in samenwerking met een aantal scholen de aanbesteding voor sanitaire producten uitgevoerd, waarbij CWS als winnende leverancier uit de bus kwam. Het huidige contract loopt echter binnenkort af, en om te voorkomen dat scholen zonder leverancier komen te zitten, heeft Schoolinkoop besloten hen bij te staan. Bovendien hebben ook andere scholen besloten om aan te sluiten bij het collectieve inkoopproces!

Door het bundelen van de inkoopkracht van deze scholen kunnen ze profiteren van verschillende voordelen, waaronder aantrekkelijke prijs- en kwaliteitsafspraken. Dit stelt de scholen in staat om kosten te besparen en hoogwaardige sanitaire producten te verkrijgen die voldoen aan hun behoeften.

Status van de collectieve Europese aanbesteding

Op donderdag 1 juni is de aanbesteding officieel gepubliceerd op TenderNed, het platform voor aanbestedingen. Leveranciers hebben de mogelijkheid om tijdens twee vragenrondes verduidelijking te vragen over de informatie in de aanbesteding. Na deze vragenrondes zullen de inschrijvingen worden beoordeeld op basis van prijs en kwaliteit.

Het streven is om een leverancier te selecteren die niet alleen concurrerende prijzen biedt, maar ook hoogwaardige sanitaire producten van goede kwaliteit levert. Door deze grondige beoordeling zal Schoolinkoop ervoor zorgen dat de geselecteerde leverancier voldoet aan de verwachtingen van de scholen en de hoogste standaarden op het gebied van sanitaire producten kan bieden.

Volg het proces en neem contact op met Schoolinkoop

Wil je op de hoogte blijven van de voortgang van de aanbesteding voor sanitaire producten of ben je ge├»nteresseerd in de volgende aanbestedingen? Neem dan contact op met Schoolinkoop via e-mail (Info@dev.schoolinkoop.nl) of telefonisch (073 – 888 53 08). Het team van Schoolinkoop staat klaar om vragen te beantwoorden en ondersteuning te bieden bij het inkoopproces.