Veilig thuiswerken voor onderwijspersoneel

Veilig thuiswerken voor onderwijspersoneel

Welzijn en veiligheid in de klas… ook vanuit huis.
Onderwijs op afstand is al uitdagend genoeg zonder dat je pijn en lasten moet ondervinden van een minder dan optimale werkplek. Na 1 jaar thuiswerken, zitten veel mensen nog altijd voorovergebogen aan de keukentafel met hun laptop. Zorg ervoor dat je jouw leerlingen de aandacht kan geven die zij verdienen met een ergonomisch thuiskantoor. We doen daarom een aantal minimum aanbevelingen voor jouw thuiskantoor:

  • Bureautafel of voetensteun
  • Ergonomische bureaustoel
  • Ergonomisch toetsenbord en computermuis
  • Laptopstandaard of tweede scherm
  • Polssteun

Lyreco heeft een thuiswerkaanbod samengesteld waar ook deelnemers van Schoolinkoop gebruik van kunnen maken. Het aanbod is te bekijken op de website van Lyreco.

Thuislevering en besteloplossingen
Wie moet dat allemaal bestellen en betalen? Lyreco past de vertrouwde webshop aan op maat van de behoeften van jouw organisatie. Je bepaalt zo zelf wie kan bestellen, welk productassortiment besteld mag worden en het budget per gebruiker of team. Je behoudt het overzicht over alle aankopen en bundelt alle uitgaven op het einde van de maand op één handige factuur. Centraliseer je alle leveringen op één ophaalpunt of laat elke bestelling liever rechtstreeks leveren op de thuiswerkplek? Voor elke organisatie een andere oplossing op maat!

Een webshop inrichten voor jouw organisatie kan via deze pagina.